Röda Stjärnan – Utrustning för ditt äventyr

Friluftsföretaget Röda Stjärnan säljer kläder och utrustning till naturintresserade människor, militärer, poliser och ordningsvakter. Med butiker i fyra städer och en stor webshop når vi kunder över hela landet. Inom segmentet airsoft och militär utrustning är Röda Stjärnan en av Sveriges ledande återförsäljare. Smozle AB förvärvade Röda Stjärnan år 2007.

Besök gärna webshopen på www.rodastjarnan.com

Flagga24.se – Alla världens flaggor

Webshopen Flagga24.se säljer flaggor från världens alla hörn. De flesta länder och ett flertal organisationer finns representerade i sortimentet. Flagga24.se erbjuder både stora och små flaggor liksom bordsflaggor, pins, patchar och annat. Verksamheten kännetecknas av ett brett sortiment och snabba leveranser. Verksamheten skapades av Smozle AB år 2009.

Besök gärna webshopen på www.flagga24.se

Bomberjacka.se

Bomberjacka.se är en nischad e-handel där sortimentet består av handplockade kläder och accessoarer med ursprung i militärflyget. Jackorna är ofta inspirerade av amerikanska pilot- och bomberjackor. Plagg från varumärket Alpha Industries är en viktig del av utbudet. Bomberjacka.se skapades av Smozle AB år 2011.

Besök gärna webshopen på www.bomberjacka.se

Pälsmössa.se

Pälsmössa.se är en nischad hemsida som säljer pälsmössor. Verksamheten är begränsad till höst/vinter. Ett mycket brett sortiment, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser kännetecknar verksamheten. Pälsmössa.se skapades år 2010 av Smozle AB.

Besök gärna webshopen på www.pälsmössa.se

Airsoftbutiken

Airsoftbutiken.se är en nischad webshop där sortimentet består av airsoftvapen och tillbehör. Airsoftbutiken.se förvärvades av Smozle AB år 2015.

Besök gärna webshopen på www.airsoftbutiken.se

Active Life Equipment

År 2015 förvärvade vi dåvarande konkurrenten Active Life Equipments konsumentverksamhet. Active Life Equipment är idag ett komplemet till Röda Stjärnan och verkar inom liknande kundsegment.

Besök gärna webshopen på www.activelifeequipment.se